Torsdag 20 Augusti

Fruktansvärt varmt i natt så till och med Chili klagade och ville ha lite att dricka klockan 2 på natten. Jag gick även en runda med henne då.

När jag sedan vaknade så var det lite mer mulet och blåste mer. Jag tog en morgonpromenad med Chili och hittade en sten med vår dotters namn på.

2020-08-20 10.28.27

Efter frukost så gick jag bort till affären för att handla lite och under tiden kom Kerstin på besök. Vi tog lite kaffe innan de gick bort för att ta ett dopp i havet vid Helens stege.

2020-08-20 10.31.472020-08-20 10.31.50

Till lunch så gjorde jag varsin räkmacka och därefter tog vi en promenad i hamnen. Är en riktigt fin plats här ute även när det blåser lite. Ställplatsen är nästan full men det stod bara 1 husbil på den södra ställplatsen.

2020-08-20 14.18.42

Tillbaka i husbilen så tog vi lite kaffe och blåbärskaka som Kerstin bakat. Hon  körde sedan hem efter detta och nu har vi fått träffa bägge Brittas mammor och pratat med dom. Inte lätt i dessa coronatider men har man husbil så kan man ju i alla fall träffas och sitta ute och fika.

Till kvällen så kom regnet och jag gick bort till pizzerian och köpte varsin pizza. Vi satt sedan inne och såg på tv resten av kvällen och lyssnade på regnet och blåsten.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, ställplats. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s