Måndag 20 Juli

Kommer upp på bryggan efter frukost och tar mitt sedvanliga kaffe. Kommer en fiskebåt som skall ha bunkers.

DSC_7515DSC_7516DSC_7519

Ja måsarna verkar hungriga idag.

DSC_7502DSC_7507

Jag får till slut ett telefonsamtal från Seaworks att vi nog skall lasta ikväll. Jag ringer till Rema 1000 och ordnar lite proviant så vi får färska grönsaker och mejeriprodukter. Kött har vi gott om och fisk får vi ju upp nästan dagligen.

När jag fått ombord provianten så ringer jag till Seaworks och kollar hur det blev med lastning. Jo vi skall lasta på Hjellnes ikväll och lossa i Tromsö i morgon. Så jag gör klart alla papper och går och lägger mig.

17:45 Avgår från Tromsö.

20:00 Kommer på vakt och fortsätter ner mot Hjellnes.

21:05 Förtöjda på Hjellnes och inväntar lastningen.

22:00 Påbörjar lastningen av 1200 ton sand till Ferdigbetong i Tromsö.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s