Fredag 26 Juni

Vaknar och går in för att få lite kaffe på altanen. Mamma och Janne skall åka iväg och städa lite så jag tar mitt kaffe i lugn och ro så får Britta sova ut.

När hon vaknar så tar vi lite frukost innan vi packar ihop och ger oss av.

Vi stannar till på Coop breared och handlar lite innan vi kör ner till Apelviken och parkerar. Vi ställer oss på parkeringen för husbilar och ser att ställplatsen är helt full.

Är ju en rad på parkeringen so är reserverad för husbilar men många bilägare kan inte läsa vägskyltar tydligen.

Vi tar oss en promenad men här är ju inte tillåtet att ha hund på stranden. Varberg är ju totalt värdelöst när det gäller hundbad. Det finns bara ett enda hundbad och det ligger längst ut på Getterön. I Falkenberg har vi ju 3 stycken Olofsbo, Skrea och Ugglarp.

Ja Chili lägger sig under husbilen och Britta inne och vilar medan jag går ner för att bada. Är över 20 grader i vattnet idag.

Vid lunch så cyklar vi bort till stället med det passande namnet Brittas Strandveranda. Mycket trevligt ställe med trevlig personal och även Chili var välkommen in och hon fick sig en vattenskål medan vi tog Calamares.

2020-06-26 12.30.48

Vi cyklade en runda och tog ytterligare ett dopp i havet.

2020-06-26 13.46.24

Men sedan hade vi fått nog av solgasset och körde upp till Träslövsgården och parkerade i skuggan. Min granne sedan barndomstiden bor strax intill och vi skall hem till dem och äta ikväll. Så hon har ordnat så vi får parkera vid Träslövsgården över natten. Vi kunde få el med om vi ville.

Vi kom dit och parkerade i skuggan för att sedan ta en kopp kaffe. Vi satt där och tog det lugnt innan det var dags att duscha av sig och svida om inför kvällens besök.

Vi gick bort till Camilla och Claes och fick ett fint välkomnade och Chili sprang på upptäcktsfärd i huset.

Det bjöds på grillat med färskpotatis i ugnen och hemma odlade jordgubbar. För att inte tala om all god dricka. Mycket gamla minnen som diskuterades så det var en riktigt trevlig kväll.

Därefter gick vi tillbaka till husbilen för att, men det var väldigt varmt fortfarande.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s