Jul på Liseberg

På lördag förmiddag så tog jag och Britta tåget till Göteborg. Vi gick in i Nordstan och åt lite lunch på Pizza Hut innan vi checkade in på First Hotell G.

Britta vilade lite och jag låg och läste en bok.

Vid halv fyra tiden så gick vi ut till spårvagnen och tog den bort till Liseberg. Där mötte vi upp med Smulan, Jonas och Matilda. Det var väldigt mycket folk där och fanns mycket att titta på.

2019-12-14 16.37.372019-12-14 16.48.152019-12-14 16.49.10

Hittade ett stånd med jätte dammsugare. Smile with tongue out Fast det är nog inte gott när de blir så mycket av allt, så det blev bara en flaska Enbärsmust.

2019-12-14 17.11.57

När vi var nöjda så gick vi bort till Gothia Towers för att se om det fanns lediga bord för att äta. Men eftersom vi var 5 stycken så gick det inte. Vi skildes åt och de åkte hem till Torslanda medan vi gick vidare upp mot Avenyn. Men det var inte lätt att hitta lediga bord. Till slut så hittade vi en liten restaurang nere vid Kungsportsplatsen.

Där åt vi riktigt goda musslor med pommes och tog en flaska vitt vin. Det var även riktigt billigt så hit kommer vi nog komma fler gånger.

Vi gick sedan tillbaka till hotellet och hängde av oss innan vi gick ner i baren för att ta lite att dricka. Därefter så gick vi upp och la oss och titta på tv innan vi somna.

På söndags morgonen  så åt vi lite frukost men jag blev besviken på standarden. Var ingen bra hotellfrukost och kaffet var värdelöst, var nog den sämsta hotellfrukosten på länge.

Vi checkade sedan ut och gick in i Nordstan för att titta efter lite julklappar.

Vi tog lite kaffe på Espresso house innan vi gick till tåget för att åka hem.

Väl i Falkenberg så hämtade Oscar oss och vi körde om Linnea för att hämta henne och Chili. Vi åkte hem och jag gjorde söndagsmiddag bestående av ugnsstekt fläskkarré med potatis och gräddsås.

Sedan gjorde jag brända mandlar och chokladkola så nu är vi nästan helt klara med allt julgodis. Linnea har gjort Saffranschoklad praliner och massa annat gott.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s