Fredag 6 December

07:00 Vaknar och går upp för att sätta på kaffe. Även idag så regnar det och är trist väder.

Går sedan ner för att äta frukost innan jag sätter mig med papper igen.

Vid 11 tiden så slutar det regna och jag går en runda. Det ligger en före detta svensk fiskebåt vid varvet som byggdes av plast åt Astrid på Rörö för vadfiske i Göteborgs skärgård. De var även framgångsrika med att finna ubåtar. Så till slut köpte Svenska marinen båten i tron att de skulle ha ett bra vapen mot ubåtar. Men det är ju inte bara att ha bra utrustning som räknas, man måste ju veta hur man tolkar bilderna på asdicen och veta hur skärgården ser ut i vanliga fall. Så efter ett par år gav marinen upp och sålde väck båten.

2019-12-06 11.26.35-1

Jag gick in till byn för att hälsa på en gammal Kapten som jag seglat med. Han har gått iland och startat en antikvitetsbutik. Den var verkligen full med saker.

2019-12-06 11.48.28

Det var riktigt skoj att få prata med Svein och han bjöd på kaffe och vi pratade en stund. Sedan var jag tvungen att gå tillbaka till båten.

Det började ösregna på vägen tillbaka och jag kom tillbaka lagom till lunchen.

Jag och Christoffer åkte sedan för att handla lite kontorsmaterial och ett handfat till min toalett.

Därefter kunde jag börja med att byta ut mitt trasiga handfat. Men när jag skulle lossa kranen så rasade den i bitar med. Inte konstigt efter 27 år i en båt. Så i morgon får vi åka och köpa en ny blandare med.

Jag fick istället sätta upp lite skyltar nu när jag köpt dubbelhäftande tejp. Blev även en uppdatering av vår Fire / Escape plan med hjälp av lite tippex och nya papperslappar.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s