Tisdag 26 November

02:00 Går av vakten och lägger mig.

07:30 Vaknar och går upp för att se hur det går. Vi är nästan till Kaj och Kjell-Arne är på väg ner till kajen.

07:50 Förtöjda i Narvik och börjar lossa. Samtidigt kommer Kjell-Arne ombord för att göra intern revisionen. Jag hämtar varsin kopp kaffe och vi sätter igång. Mycket papper och certifikat som skall gås igenom. Det tar hela förmiddagen.

13:15 Färdig lossade och då tycker Kjell-Arne att det räcker för hans del med.

13:45 Avgår från kaj och sätter kursen mot Mårnes igen.

14:00 Går av vakten och äter lite innan jag lägger mig. Lite svårt att somna eftersom det är mycket att tänka på efter inspektionen. Det blev en hel del punkter men inga allvarliga så jag får en del att rätta upp.

20:00 Kommer på vakt ute på Vestfjorden och fortsätter utåt innan jag sätter kursen söderut. Går igenom lite dokument och börjar rätta upp dem. Så ska allt vara i ordning om vi får en Port State Controll när vi kommer utomlands. Blir väl söderut mot Danmark och Sverige efter jul.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s