Fredag 2 Augusti

Efter frukosten så åkte jag iväg för att handla inför helgen. Hemma igen så gjorde jag i ordning reven och blandade ihop en rubb som jag gned in reven med. Jag lade sedan in dem i kylen innan jag kokade ihop en barbecue sås som sedan fick sättas på kylning.

Därefter så satte jag igång att städa och torka golv. Det har ju blivit lite eftersatt under de veckorna som vi varit iväg med husbilen och Oscar varit ensam hemma.

Vid 12 tiden så hämtade jag upp Linnea för att köra henne och en kompis upp till Frillesås. De skulle iväg till Älvdalen för en tävling i dragkamp. Så jag lämnade av dem vid bussen i Frillesås och önskade dem lycka till innan jag körde hem igen.

När jag kom hem så ställde jag in reven i ugnen på låg värme. De skall stå där i 3 timmar innan jag brer på barbecue såsen.

Gjorde även en färskpotatissallad som vi skulle ha till.

Avslutade med att höja temperaturen och pensla på barbecuesåsen och sätta in reven tills de blev helt klara.

2019-08-02 18.03.34

De var verkligen goda och med lite hemmagjord potatissallad så blev det perfekt.

Detta inlägg publicerades i Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s