Måndag 29 Juli

Ja i natt har jag inte sovit så jättebra pga värmen. Det första Chilli gör är att dricka massa vatten innan vi går ut, så hon tycker nog med att det varit varmt.

Vi äter frukost och beger oss sedan hemåt.

08:30 Kör hemåt och det är inte mycket trafik vare sig innan Göteborg eller genom Göteborg. Det är först när vi närmar oss Varberg som det börjar öka.

10:30 Hemma i Falkenberg och det är bara att packa in allt och boka tvättid. Är lika varmt här hemma och Oscar kommer på kryckor nerför trappan eftersom han skadade sig på fotbollsträningen förra veckan. Var ju en bra början på första träningen sedan han bytte lag från Stafsinge till Glommen.

Idag så blev det 180 km enligt följande rutt.

Namnlös 2

Det har blivit nytt rekord i körning för oss detta året. Vi har totalt kört 3655 km enligt följande rutt som jag delat upp i två.

NamnlösNamnlös2

Enligt min och Brittas mening så var sträckan genom Sverige den tråkigaste och vi kommer nog inte köra den vägen om vi skall upp till Nord Norge.

Sedan så var Vildmarksvägen ingen jättehöjdare tyckte vi delvis pga alla mygg, blinningar och bromsar. i Norge har vi bara använt Campingar i år men man är lika välkommen med husbil som med husvagn. Verkar faktiskt som att det är mer husbilar på campingarna nuförtiden. Men man får nog börja leta plats i början av eftermiddagen och inte vänta för länge. Fram mot 7 tiden på kvällen så var de flesta fullbelagda, men det har inte berört oss något eftersom vi är morgon människor och brukar ge oss iväg efter frukost. Är ju lite mindre trafik på förmiddagen och inte lika varmt. Så nästa år så blir det nog Sörlandet på Norge som blir resmålet. Fick en del tips av Norrmännen som vi bodde jämte uppe på Hardangervidda. Vill nog utforska Vidda lite mer och fricampa långt ute så man kan använda husbilen som bas. Då kan man ta dagsturer ut på fjället och fiska och vandra.

Under eftermiddagen så kom tjejerna hem och jag grillade köttet som vi inte gjort slut på under semestern. Vi åkte sedan ner till piren vid spritrakan och badade. Det var 23 grader varmt i vattnet.


Detta inlägg publicerades i Hemma, Husbil, Resa, ställplats. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s