Måndag 15 Juli

09:00 Efter frukost så packade vi ihop och tackade sedan Arne och Gunnel för allt. Har varit en trevlig helg med ett par fina intressanta utflykter.

Vi körde sedan på Nordväst mot Sollefteå.

10:00 Stannade i Sollefteå och tankade lite. Det var omväxlande grått och regnigt hela tiden.

Vi satte sedan kursen mot Östersund.

12:20 Framme i Östersund och vi hittade en husbilsparkering inte långt från tågstationen. Vi gick upp på stan för att äta lite lunch. På tillbakavägen så stannade vi på ICA och handlade både åt oss och Linnea. Därefter släppte vi av henne på stationen och vi fortsatte till veterinären. Där fick vi hjälp med att ge Chilli masktabletten och inskrivet i passet så att vi kan åka in till

Norge lagligt. Det skall ju göras minst 1 dygn innan och max 5 dygn innan inresa till Norge. När detta var klart så körde vi ut på E45 och fortsatte norrut.

16:10 Framme vid Flåsjöstrands Camping vilket var en mysig liten camping vid sjön Flåsjön. Vi fick en strandplats och grannen skulle precis börja grilla vid eldstaden. Så vi plockade fram vårt kött med. Chilli vaktade rejält på oss och när Britta gick på toaletten så satt hon utanför och vaktade.

2019-07-15 16.42.41

Jag grillade ett par marinerade entrecoter och gjorde en enkel sallad till det. Precis när jag grillat klart så började det regna. Så resten av kvällen satt vi inne och såg på tv och tog det lugnt.


2019-07-16 06.55.572019-07-16 06.59.37

Det var fri tillgång till ved och eldplatser på flera ställen. Synd bara att det blåste så mycket och regnade. Men i morgon skall det tydligen bli bättre.

2019-07-16 07.02.59

Dagens rutt blev så här och vi körde 360 km idag.

Namnlös

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s