Söndag 16 Juni

Ja eftersom det inte händer något särskilt mer i natt så går jag och lägger mig efter midnatt och får en riktigt skön natts sömn.

08:00 Kommer på vakt efter frukost och tar lite kaffe och sätter mig för att planera sommarsemestern. Har ju köpt en ny GPS till husbilen en Garmin 770 och tänkte använda Basecamp att planera resan med. Men jag tycker den väljer konstiga vägar som blir både längre och knepiga. Vi vill ju helst inte köra motorväg för mycket utan hålla oss på mindre vägar och ta det lite långsammare med flera stopp längs vägen. Chilli behöver ju sina promenader och vi kan behöva sträcka på benen ibland. Så här blev rutten enligt Basecamp men vi får nog ta och kolla upp den lite när jag för över den till GPS’n. Så får vi se hur länge vi stannar på varje ställe och om vi lägger till eller drar väck något.

Efter ett besök hos Brittas faster i Sollefteå så tänkte vi köra Vildmarksvägen innan vi fortsätter över till Norge för att hälsa på lite bekanta på olika platser. Kommer säkert bli några stopp för fiske med.

Norge 2019

Fick ju lite andra resultat när jag sökte på Google maps om vägval.

2019-06-16 11.05.27

Till kaffet så kom kocken upp med våfflor. Smile with tongue out

Jag fick till slut tag på personen som skall komma och lasta oss i eftermiddag. Jag fick reda på hur mycket vi skulle lasta och sade till honom att han kan komma när han vill bara vi är färdiga till 19:00 ikväll. Vi har ju 12 timmar ut till Eidet i Vesterålen och där skall vi börja lossa 07:00 i morgon bitti.

14:00 Går av vakten och äter lite innan vi tar lite livbåt och brandövning.

19:10 Färdig lastade och avgår.

2019-06-16 19.15.06

20:00 Kommer på vakt efter att ha ätit pizza till kvällsmat. Fortsätter ut genom Ofotfjorden och ut på Vestfjorden.

Lyssnar på lite bra musik dricker kaffe och njuter av lugnet.


Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier, Husbil, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s