Avmönstring

Vi lämnade Rotterdam i et ordentligt åskoväder och satte kursen över Nordsjön mot Göteborg.

På söndag förmidag ankrade vi utanför Göteborg och vi passade på att genomföra våra övningar. Vi hade brandövning med rökdykare, Oljespillövning, livbåtsövning och terroristövning. Vi avslutade allt med att ha ett Safety Meeting för att gå igenom lite säkerhet och information.

Det blev inte mycket sömn sista natten eftersom jag fick tillbaka mitt gikt i knät. Jag som hade anmält mig till orienteringstävling på Tisdag. Sad smile

Morgonen började bra vädermässigt så det såg ut att kunna gå fint med avmönstringen idag. Men fram på dagen så ökade vinden och efter lunch blåste det 15-18 m/s.

13:30 Så ringer de och säger att de är på väg ut med båten. Så vi startar upp och lättar ankare för att sedan gå in närmare mot land och få lite lä. Det blåser ju mycket men sjön är inte så grov så bytet går fint. Det var 4 man ombord och 4 man iland. Blev körda in till Fiskebäck där taxi väntade för att köra oss till stationen.

15:25-16:15 Tåg till Falkenberg och sedan buss hem.

Kom hem till en oerhört glad hund och familj.

Till kvällen så åkte jag bort till klubbstugan för att vara med på styrelsemötet och vi höll på fram till 21:30. Så väl hemma blev det rätt i säng och sova.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Hemma, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s