Tisdag 17 Juli

Det blev dåligt med sömn i natt pga värmen. Men nu har vi ätit frukost och packat ihop för avfärd.

Vi körde norrut och tog färjan över sundet istället för bron.

Väl över sundet så fortsatte vi till Torekov för att checka in på campingen. Jag hade valt samma plats som sist eftersom jag vet att den ligger i ett lugnt stråk.

Jag kokte lite färskpotatis till matjessillen. Efter maten så gick vi en runda på campingen. Läste informationen från brandmyndigheterna att det var tillåtet att grilla på campingen om man använde riktiga grillar eller på speciella grillplatser som kommunen gjort. Ja det var lite annan information än vad som skrivs på diverse Facebook sidor. Visst är det grillförbud i hela landet, men man får se om det finns lokala avvikelser och vad som krävs. Det var samma i Danmark. Men folk är så hysteriska överallt och skall tillrättavisa folk hela tiden. Sedan kan man ju använda lite sunt förnuft med. Skulle själv inte tända en kolgrill med 10 cm höga ben i detta vädret. Jaja så är det och även med mycket annat.

Jag gick sedan ner och badade innan vi cyklade in till Torekov för att äta. Vi valde hamnkrogen och åt en jättegod fisksoppa som inte var särskilt dyr. Det var däremot vinet 😱

När vi sitter där så kommer Henke Larsson med fru samt Henrik Johansson och Malin Baryard. Var även fler kändisar som kom dit och då tyckte vi att vi tar nog kaffet i husbilen i stället.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, ställplats. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s