Torsdag 17 Maj

Vid halv elva så cyklade jag upp till Brittas jobb och tog bilen till Göteborg så får hon cykla hem.

Jag skulle till Fiskebäck och skriva på för mitt nya rederi. Var först en tur ute på Backaplan och köpte present inför helgens 50 år kalas. När jag kommer till Fiskebäck så är det 40 minuter kvar till mötet så jag tar en pizza.

Vid 1 tiden så går jag upp till rederiets QA och Chartering kontor. Sitter först i möte med QA som har hand om säkerhet och vetting på båtarna.

Det varade i 2 timmar och sedan in till personalchefen och prata om uppgifter jag har som Kapten med av och påmönstringar och löner. Fick även besked att man inte får lägga ut bilder från båtarna så det blir inget bloggande när jag är ombord.

Till sist så blev det lite över 1 timma med Chartering om vad de förväntar sig att jag skall göra ombord.

Hemma i Falkenberg vid halv sju tiden och då hade Britta gjort klart maten. Så det blev inge träning idag vilket jag hade planerat.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s