Torsdag 5 April

Våren har kommit och jag har satt ut trädgårdsmöblerna och vi har även möblerat om lite hemma. Linnea skall ju flytta hemifrån och Elin flyttade ju efter nyår. Så nu har vi flyttat ut datorn från Oscars rum och gjort ett kontor/gästrum av Elins rum.

Till kvällen så hade jag lyckats locka med både Britta och Linnea på orienteringsträningen.  Vi skulle ner till Långasand och springa 10 mila träning med klubben.

Vi hade gemensam start och gafflade banor, men de som ville kunde välja att bara ta 1 eller 2 slingor.

Jag valde 2 slingor på ca 2 km styck som blev totalt 5,3 km vilka jag behövde 45 minuter för. Den första slinga tycker jag gick riktig bra utan några bommar.

10 mila 5 April del 1

Även den andra slingan gick fint ända till den sista 6 kontrollen som jag tydligen missade totalt. Har väl tagit någon kontroll från bana 3 eller 4. Sedan tillbaka till varvningskontrollen så har jag även gjort bort mig fullständigt.

10 mila 5 April del 2

Men det var himla skönt att komma ut i skogen och springa och Linnea var jätteglad efteråt och nöjd med sin orientering. Vilket var den första på flera år. Britta var också nöjd och tyckte det var skönt att komma ut i skogen. Jag fick ju även invigt mina nya icebug orienteringsskor.

När vi kom hem så gjorde jag Lammfärsbiffar med potatismos och gräddsås.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s