Onsdag 28 Mars

Ja då var det vinter igen, var ju inte det man hade hoppats på till Påsk.

DSC01653DSC01654DSC01655DSC01656DSC01657DSC01661DSC01662DSC01664DSC01665

Till kvällen var det dags för möte i Orienteringsklubben igen. Vi skulle först ha ett utvärderingsmöte om Laxträffen och sedan ett medlemsmöte. Där tog vi upp Sprint-SM som vi skall arrangera i Falkenberg 2020. Är ju fortfarande 2 år kvar, men ett sådant stort arrangemang måste planeras noga. Klubben bjöd alla på smörgåstårta och det var många som kom på mötet. Vi har ju fått en så fruktansvärt stor ungdomssektion nu. Det är 52 ungdomar i klubben nu vilket är väldigt glädjande. Vi skall nu försöka locka in föräldrarna i klubben så att de också kommer och springer med oss.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s