Flyttlass

Fredag morgon så körde jag och hyrde släpkärra och sedan hem för att fylla den med möbler och lådor. Sedan körde vi till Halmstad och lassade in lite för att sedan åka upp till Postnord och hämta Elins nya säng.

När vi hade fått baxat in den så körde vi till IKEA i Helsingborg och köpte lite mer möbler till lägenheten. Vi åt lunch inne på Väla innan vi körde tillbaka till Halmstad.

Vi bar in allt i lägenheten och började skruva ihop sakerna. Vid 18 tiden  så avbröt vi för dagen och körde hemåt. Vi stannade i Heberg för att ta med Oscars moped.

Linnea hade lagat mat och vi åt innan jag körde upp med Oscars moped till Läjet. Sedan full fart hem och på vägen hem stanna och slänga allt papper och lämna tillbaka släpkärran.

Väl hemma igen så satte jag mig i fåtöljen med en kall öl.

På lördag morgon så körde jag upp till Läjet igen för att byta tillbaka till vår bil.

Hämtade upp Britta, Elin och Oscar.Vi släppte av Oscar i Vinberg där han skulle spela match med Stafsingen mot Vinberg. Vi fortsatte sedan till Halmstad för att sätta ihop resten av de nya möblerna.

Blev mycket skruvande men vi fick satt ihop alla möbler. Nu är det bara lite gardiner och en hylla som skall skruvas upp.

På vägen hem så fick vi höra att Stafsinge hade vunnit med 5-0 mot Vinberg. Det snöade mycket och var många olyckor på motorvägen. Räknade till 4stycken på vägen från Halmstad till Falkenberg.

Hemma så gjorde vi tacos och sedan lite god dricka framför tv.


Detta inlägg publicerades i Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s