Julförberedelser

Ja dagarna flyger fram och jag har haft fullt upp med julförberedelser. På fredagen så var vi uppe i Varberg och lämnade julklapp till Anita och jag köpte den sista julklappen. Under tiden hade Linnea gjort mer julgodis och gjort klart allt det söta vi skall ha. Så när jag kom hem så åkte vi till hennes jobb på ICA Skrea Strand för att hämta julskinkan vi beställt. Det var en fin skinka på 4,3 kg från Morpegrisen. Riktigt fina grisar som Sven föder upp där.

2017-12-22 13.31.59

Så på Lördagen så började jag dagen med att steka rödkål för att sedan börja med julrevbenen. Luktar så gott i köket när man gör revbenen. Smile with tongue out

Jag gick bort till affären och köpte 2 stycken Harry Boy till kvällen. Sedan var det dags att börja griljera skinkan.

2017-12-23 17.12.24

När Elin kom hem från jobbet på Gekås så åt vi lite vörtbröd med nygriljerad skinka och rullsylta. Därefter satte vi oss för att se uppesittarkvällen med bingolotto.

2017-12-23 19.05.37

Nu är det mesta klart inför morgondagen och vi spelade bingolotto och provsmakade julgodis. Det blev inga större vinster trots 6 bingolotter och 2 Harry Boy. Men 5 rätt på travet och jag vann 2 Sverigelotter på min bingolott. Men det var en trevlig kväll med hela familjen och Linneas pojkvän. Så nu är vi redo för julafton.

Detta inlägg publicerades i Hemma. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julförberedelser

  1. Kors och Tvärs skriver:

    En riktigt God Jul till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s