Gikt

Ja jag skulle ju mönstrat på i Torsdags, men det sket sig fullständigt. Fick så svåra smärtor i knät att jag fick åka till akuten. Konstaterades efter diverse provtagningar att det är gikt. Jag har ju haft det i foten flera gånger innan men nu satte det sig i knät. Fick både Diklofenak och Prednisol och började behandlingen med Diklofenak. Men efter 2 dagar utan någon vidare sömn eller lättnad så gick jag över till Prednisol. Nu är jag inne på 3.e dagen med Prednisol och äntligen känner jag att det börjar lätta.

Hade ju varit skoj att få vara med båten några dagar. De har varit i Danmark och lossat och ligger nu i Stenungsund och lastar för Vejle i Danmark. Jaja det blir väl mer turer ner hit i vinter.

Detta inlägg publicerades i Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s