Lördag 2 December

Vaknade utsövda och hungriga för att gå ner och äta frukost. Det var en jättefin frukostbuffe och lite svårt att välja, men jag började med äggröra och bacon.

2017-12-02 09.04.52

Sedan gjorde jag mig en god våffla.

2017-12-02 09.20.26

Man kunde även få sig en nygjord omelett där man valde vad man ville ha. Men jag orkade inte mer än detta.

Efter frukost så gick vi upp och packade för att sedan köra hem.

Hemma så var det dags att börja julstäda. Plockade ner gardiner och putsade fönster medan Britta dammade. Hämtade upp julbelysning och gardiner från förrådet.

Vi fick ta en liten lunchpaus och det blev beslutat att vi skulle ta Max hamburgare. Jag och Oscar körde ut och beställde och hämtade hem. Men när vi kom hem så saknades det en hamburgare i påsen.Ville ju inte sätta mig och köra ut dit igen så jag försökte ringa. Men det blev inget svar och de har fortfarande inte svarat på mail. Tycker det är oerhört dåligt, råkade ut för samma sak på McDonalds för några år sedan och de svarade genast och skickade även ut frikuponger på 4 hamburgare som plåster på såren. Så för min del så blir det inte mer från Max. Tog ju fruktansvärt lång tid att få beställningen.

Ja efter lunchen så fortsatte julpyntandet och sedan gick jag till affären och handla. Vi tog lite ostbricka till kvällen och bara slappade.

2017-12-02 18.00.112017-12-03 08.09.45

I morgon tänder vi första ljuset och jag skall åka över till Skagen med husbilen för min sista examen.

Detta inlägg publicerades i Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s