Torsdag 30 November

00:20 Hemma i lägenheten och hör hur Chili gnäller från övervåningen. Hon blir helt tokig när jag öppnar dörren och börjar skälla och vifta på svansen så jag får ett ordentligt välkomnande. Sedan somnar jag gott.

07:00 Vaknar och går ner för lite svenskt kaffe och Hallands Nyheter. Så himla gott att bara sitta i fåtöljen med kaffe och hunden i knät.

Efter frukost så tar jag bilen och hämtar vinterdäcken och kör sedan upp till Läjet för att byta till dem. Sedan tillbaka och lägga in sommardäcken i förrådet, gå en runda med Chili. Får Elin att köra ut mig till husbilen så jag kan hämta den. Kör till Allt i Däck och får lagt på nya vinterdäck och slänger mina sommardäck. De är väl inte helt slut men de är 12 år gamla så de är bara att kassera.

Sedan hem och ta lite att äta innan jag ger mig iväg igen. Kör till Gasolgubben och fyller upp bägge flaskorna med gasol och fortsätter sedan till Halmstad. Köper nytt batteri till bodelen och tittar på ny batteriladdare. Men det blir bara nytt batteri idag.

På vägen hem så blir det helt stopp eftersom det tydligen varit en lastbil som vält längre fram.

Hemma igen så slänger jag mig i duschen för att vi skall på familjemöte för att se hur de arbetar med de som varit utbrända. De ville att familjerna skulle komma med och se vad de sysslar med för att hjälpa dem med sin sjukdom.

När vi var klara med det så åkte vi hem och lagade lite mat.

Nu sitter jag i fåtöljen och tänker nog ta något gott att dricka och bara njuta av ledigheten.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Husbil. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s