Onsdag 20 September

04:15 Vaknar och går ner. Ser att taxin redan kommit så det är bara att gå ut.

05:30 Framme på Landvetter och checkar in.

07:00-08:20 Flyg till Arlanda och vi är nu 20 minuter sena. Jag skyndar mig men måste ju igenom den förbaskade säkerhetskontrollen igen och där är fullt av folk. Så när jag kommit förbi den så hör jag hur de ropar mitt namn i högtalarna och ber mig skynda till Gate 13.

Hinner precis med flyget till Oslo.

08:40-09:50 Flyg till Oslo. Där blir jag stående och får inte gå igenom checkpointen innan min väska är klarerad. Men det blir den aldrig så jag får söka upp personalen och får besked att jag måste bgå ner till bagagehallen och kolla. Där får jag besked att väskan nog  har kommit fel och jag skall bara fortsätta med nästa flyg så får de se om de kan hitta den.

10:45-12:10 Flyg till Bodö. När jag kommer ner till bagagehallen så kommer ju min väska där.

12:30-12:50 Taxi till Vikan där jag mönstrar på kära Bulk  Carrier igen. De ligger och lossar så jag byter om och ger mig ner och hjälper till. Till råga på allt elände så har tangentbordet på min dator lagt av så nu funkar bara vissa bokstäver.

16:50 Färdig lossade och vi går in för att vila lite. Vi skall inte avgå innan 20:00 eftersom vi måste vänta på strömskiftningen i Saltstraumen.

IMG_5623[1]IMG_5624[1]

20:00 Avgår från Vikan och sedan går jag för att sova lite efter en lång dag.

23:50 Förtöjda i Misvær för lastning av 1800 ton grus.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s