Fullt upp på hemmaplan

Ja veckan börjades med att jag skulle åka iväg med Chili för kastrering, men vetrinären var sjuk och hunden har ju även börjat löpa. Så nu får vi vänta ett tag till innan det går att operera, men hon fick sin 2 års spruta i alla fall.

Till kvällen så var det styrelsemöte i Orienteringsklubben. 21314479_1532457893487616_328812919620127102_n

Tisdagen så skulle jag köra till Landvetter för att hämta Linnea och Johannes som varit på semester. Har även satt ut vår bil till salu.

Onsdagen så tvätta jag och storstäda bilen samt sänkte priset eftersom jag inte fått några svar. Då börjar telefonen ringa och mail väller in. Men nästan 90 % av folket som hör av sig lägger bud på 20000 under priset jag satt. Men som tur är har jag blivit lovad 50000 av en bilhandlare i stan så jag får pressat upp priset.2017-09-06 11.56.40

Torsdag så städar jag lägenheten och sedan kör vi till Halmstad för att köpa ny sadel till Elins cykel. Någon har stulit hennes sadel när cykeln stått parkerad vid stationen i Halmstad.

Hemma igen så kommer det en köpar så nu är bilen såld. Så tar vi över Elins bil istället eftersom hon börjar studera på högskolan i Halmstad och inte har råd med så dyr bil.

Till kvällen så åker jag till klubbstugan igen för ett medlemsmöte. Vi bjuds på smörgåstårta.

Nu har jag packat ihop skolböcker för i morgon skall jag möta några klasskamrater i Göteborg och vi skall plugga lite tillsammans.

Detta inlägg publicerades i Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s