Tisdag 15 Augusti

07:00 Vaknar och vi går under Öresundsbron, så jag går och tar kaffe och äter frukost. Sedan upp på bryggan och ta över.

2017-08-15 08.03.572017-08-15 08.07.29

08:20 Förtöjda på kaj 1005 i oljehamnen i Malmö för lastning. Jag går och lägger mig för att läsa lite. När jag ligger där och läser så ringer styrman och säger att vi har besök ombord. Det är sjömansservice i Malmö som kommer och hälsar på. De vill meddela att de gärna tar med oss in till stan eller till sjömansklubben. Där kan vi träna, basta och simma om vi vill. Men vi ligger ju bara inne i 5 timmar så jag får tyvärr tacka nej till erbjudandet. Men man hamnade på deras instagramkonto.

https://www.instagram.com/p/BX0AEpkA-jG/

Därefter ser jag att Bergen Nordic ankrar upp utanför Malmö i väntan på order. Synd att de inte kom in till kaj samtidigt så man kunde hälsat på.

2017-08-15 13.03.47

Vi skulle fått ombord 2 m3 med smörjolja idag och jag ringer och frågar vart det tagit vägen. Först säger de att det blev levererat till hamnen igår. Men när jag säger att det har det inte blivit, då ändrar de sig. Nja det skulle nog levererats men det blev det inte och nu så är det lastat på lastbil och skall levereras någon gång under dagen. Ja men vi ska gå klockan 2 och kan inte ligga här och vänta på något som ni inte kan ge besked på när det kommer… Så lite arg blev jag allt idag med. Förvånad

14:20 Färdiga med lastning och alla papper men ingen smörjolja så vi avgår mot Travemunde.

Jag går ner och skicka iväg dokument till agenten och alla andra lastägare. Sedan blir det en lugn dag för mig. Det blåser 12-15 m/s sydostligt så farten är inget att hurra för. Men då passar det fint med ankomst efter frukost i morgon.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bergen Troll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s