Torsdag 27 Juli

Vaknar som vanligt vid 7 tiden och gör mig lite kaffe. Vid 8:15 väcker jag upp Britta med frukost, sedan är det bara att göra klart för avresa.

09:00 Lämnar campingen i Dovre och kör söderut. Första stoppet blir i Lillehammer för att köpa lite fika och varsin glass samt rasta Chili. 

Vid 12 tiden så stannade vi vid Sætersjøens rastplats och jag gjorde en omelett. 

Därefter fortsatte vi mot Kongsvinger och sedan Svenska gränsen.

När vi passerat gränsen så stannade vi vid ett köpcenter i Charlottenberg och handla lite billig svensk mat igen. Passade på att tanka  med.

Fortsatte och svängde strax efter ner mot Årjäng.  

När vi passerade Koppom så stod det plötsligt massa flaggvakter vid vägen. Började fundera vad som var på gång. Men insåg ganska fort att det var ju 4:e etappen på O-ringen. Oj vad jag blev sugen att stanna här och sedan springa sista etappen i morgon. Har ju inte sprungit O-ringen sedan 2014 i Kristianstad. Saknar det ganska mycket, så vi får se om vi kan vara med nästa år.

Vid 16 tiden kom vi till Årjäng och jag tittade i min app och såg att det fanns en ställplats nere vid båthamnen. Så vi tog sikte på den.

Det stod bara 1 husbil där när vi kom och det fanns ganska många platser och endast 150:- dygnet med el.  Vi fick fyllt färskvatten och koden till toaletter och dusch.

Vi tog lite gott att dricka inne i husbilen eftersom det började regna.

Efter en stund blev det uppehåll och vi gick en liten promenad för att sedan tända grillen.I kväll blev det grillade revben med blomkålssallad och lite chips.

Sedan kom regnet igen och vi flyttade in, det kom även 5 husbilar till ikväll.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s