Torsdag 20 Juli

Vaknade och tog lite kaffe i husbilen medan jag läste lite och vänta på att alla ska vakna.  När alla vaknat så åt vi frukost för att sedan åka ner till Vossevangen. Vi gick en lång promenad nere vid sjön och kände på vattentemperaturen. Var ju ingen temperatur som jag tyckte inbjöd till något bad. Vi gick istället och köpte lite lunch som vi intog nere vid sjön.

När vi kom tillbaka så städade jag ur husbilen och gjorde klart för mirgondagen.

Till kvällen blev det grillning igen med stora drinkar. Och nu började alla försök att övertala oss att stanna längre. Men nu får vi ge oss vidare och se lite gamla och nya vyer. Jag har ju sett det mesta efter 10 år längs Norska kusten, men man vill ju att frugan skall få se det med.

Så imorgon efter frukost så bär det av norrut igen. Får se om vi kommer ända till Loen eller om vi får stanna innan. Man får ju räkna några timmar mer i körning på fjällvägarna.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s