Måndag 29 Maj

Vaknade vid 7 tiden och kokte mig lite kaffe och satte mig med Norgekartan. 

Vid 8 tiden så körde jag bort till skolan. Mötte John och Thomas som skulle börja plugga inför Skibstekniken. Jag har ju 3 dagars $16 kurs eller HMS (Helse Miljö Sikkerhet) för att kunna vara skyddsombud ombord i båten.

Jag fick Dan-Olof och Lennart i samma  klass så vi var ju 3 Svenskar och 6 Danskar. 

Vid 17 tiden var vi färdiga för dagen och jag gick ner till John och Thomas. Satt med dem i 1,5 timma och räknade lite innan vi åkte till Jörgens Spisehus och åt varsitt stjerneskudd. Vilket är friterad fisk och färska räkor på en toast med dressing och sparris.

Efter maten så stannade jag till hos VG 40 Nordvåg och pratade med Ingemar en stund.

Sedan tillbaka till huset och plugga en stund innan läggdags.

Detta inlägg publicerades i Skola, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s