Måndag 3 April

Efter frukost så gick jag bort till tandläkaren för lite lagning.

Hemma igen så gick jag en lång runda med Chilli längs Ätran. Fint väder och behaglig temperatur. Väl hemma igen så tog jag husbilen och körde ut till Gasolgubben för att fylla på gas och även köpa en extra flaska. Kan vara bra att ha två flaskor med sig.

Sedan körde jag upp till Läjet och städade ur husvagnen och letade efter elfelet. När jag kopplar in 220 volt så laddar batteriladdaren upp till 16 volt och jag får ett elfel på värmaren. Men så fort jag stänger av batteriladdaren så funkar allt igen. När jag bara kör med solcellspanelen så funkar allt perfekt. CB516%20Charger

Får se om jag kan få något svar från Vincents fritidscenter där  jag köpte husbilen.

Försökte även se om jag kunde hitta felet på backkameran. Verkar som att det är själva bildskärmen som är fel på.

Till kvällen så åkte jag bort till klubbstugan för att vara med på Styrelsemötet i Orienteringsklubben.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Husbil. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s