Onsdag 8 Mars

03:30 Vaknar och går ner för att sätta på kaffe. Väntar på att varvsarbetarna skall komma.

04:15 De börjar fylla vatten i dockan.

05:30 Vi flyter och de börjar släpa ut oss med sina små bogserbåtar.

05:50 Förtöjda vid kaj och tar ombord landgång och strömkablar igen. Nu skall vi få ordentligt med ström så vi kan få igång värmen i båten.

Jag går för att kapa bort några fästen uppe på bryggan som varit svetsade för den gamla hyllan. Elektrikern frågar om verkligen jag skall göra det?? Han har aldrig sett en kapten gå med vinkelslip på varvet innan. Ler

Sedan sätter jag mig och gör klart en kurs i incident investigation. Elektrikerna kommer och börjar riva ner taket i min hytt och den tekniska inspektören frågar om jag vill ha hotellrum under tiden. Men jag orkar inte hålla på att flytta fram och tillbaka så jag stannar här. Har ju kakelläggare som lägger nytt kakel på min toalett med.2017-03-08 13.27.132017-03-08 13.27.062017-03-08 13.26.55

Efter kvällsmaten så går jag en sista runda ute på däck och kollar innan jag skall gå och lägga mig efter en lång dag.2017-03-08 19.56.30

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bergen Troll. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onsdag 8 Mars

  1. Nipe skriver:

    Kul att se!! Jag jobbar med att skriva manualer till båtar i den här kalibern, så jättekul att få se er ombyggnad 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s