Torsdag 2 Mars

06:30 Vaknar och går ner för att få lite kaffe och frukost. Sedan får jag gå upp och koppla ur brandlarmet eftersom det skall svetsas en hel del ombord idag. Så vi får gå runt och vara brandvakt. Jag ringer till rederiet och får ordnat mitt lösenord så att jag kan komma in i underhållsprogrammet.

Sedan sitter jag i några timmar med checklistor och februari månads räkenskaper. Tar en stund innan man kommer in i detta datasystemet igen. Men det är ett ganska smidigt och bra system för underhåll och budget.

Efter lunch så åker jag och kocken upp till affären för att proviantera. Blir 2 fulla kundvagnar som vi sedan skall baxa ombord uppför lejdarna i flytdockan. Får meddelande om att vår bil är klar så jag ringer till Britta och säger att hon kan åka och hämta den. Nyservad och reparerad.

19:00 Färdiga för dagen och jag går och sätter igång brandalarmet igen.

Det här inlägget postades i Arbete, Bergen Troll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s