Torsdag 23 Februari

Gick bort till förrådet och röjde och plockade i ordning. Sedan hem och Dammsuga och städa lite hemma för att sedan när Britta kom hem köra iväg med soffan från övervåningen. Vi tänkte ta med den lilla soffan tillbaka men när vi hade baxat upp den så gick den inte in i bilen utan vi fick bära ner den igen och sedan försöka ta den på en släpkärra.

Till kvällen var det dags för klubbens Nattcupsfinal. Joggade de 2 km bort till starten. Eftersom jag inte sprungit innan så fick jag starta sist. Startade 9:10 minuter efter ledaren Rasmus.

Starten gick och jag sprang mot startpunkten och rundade åsen och över greenen, följde tätskogen och sedan upp mot stenen där 1:an satt.

Ner längs greenen och bort längs vägen en bit och sedan över greenen mot branten. Kom lite snett men den satt så öppet vid branten att jag såg den tidigt och kunde vika av mot den.

Bara kompasskurs längs greenen och förbi första gärdsgården. sedan vidare och över nästa gärdsgård och öster om sjön fram till diket där 3:an satt.

Kompasskurs upp mot vägkorsningarna, rundade den lilla höjden och över greenen. Över gärdsgården och ner i sänkan där 4:an satt.

Följa stigen hela vägen bort mot stigkorsningen till Mördarbacken och upp till höger mot höjden där 5:an satt.

Kompass över gärdsgården och sedan över stigen. Uppför backen men snurrade runt lite innan jag hittade stenen där 6:an satt.

Nerför backen över stigen och över kanten på greenen. Över gärdsgården och stigen för att sedan springa upp för åsen till gropen där 7:an satt.

Ner till vägen och vidare längs den nästan fram till husen och sedan in på stigen och vika av åt höger upp på den lilla stigen. Upp till gropen där 8:an satt.

Tänkte gå rakt söderut men hamnade lite i tätskog och trodde dessutom att kontrollen satt vid en sten. Men 9:an satt ju i hörnet på ett skjul som  jag hittade till slut.

Ner på vägen och sedan svänga höger längs stora vägen. Var lite osäker på att springa in bland husen och tomtmarkerna. Så jag fortsatte längs vägen och svängde in vid cykelbanan och tog stigen in genom tätskogen fram till höjden där 10:an satt.

Tillbaka ut på stigen till cykelbanan och svänga vänster under vägen och fram till motionsslingan och upploppet till mål.

Nattcuppsfinal 2017

Sprang 5,2 km på 38 minuter och hade 5:e bästa tid idag. Men banorna var ju av olika längd beroende på hur duktig man är. Allt för att det skall bli så jämnt som möjligt.

Duschade i klubbstugan och åkte sedan hem för att äta lite kalkonfile och sötpotatis.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Orientering, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s