Tisdag 21 Februari

Efter frukost så åkte jag upp till Läjet för att ordna lite trasiga lampor på bilen. Fick igång positionsljusen men när jag skulle köra hem så funkade inte baklyset. Blev bara att börja felsöka och kolla säkringar. Fick till slut löst det och kunde köra hem. 

Med väderleken som är på väg så beslutade jag för att ställa bort husbilen igen. Hängde på cykeln och körde iväg. När jag hade ställt in husbilen och börja cykla hen så fick jag punktering. Så jag fick leda cykeln hem och sedan laga däcket. 

Till kvällen gjorde vi pasta med köttfärssås.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Husbil, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s