Onsdag 15 Februari

Riktigt fin solig dag. Först så körde jag till Varberg för att visa upp bilen för en skadeinspektör och boka tid för reparation. Sedan åkte jag hem igen och åt lunch.

Efter lunch så cyklade jag ut och hämta husbilen. Körde till läjet för att montera den. Öppnade upp alla kartonger och när jag kollade på husbilstaket så blev jag lite fundersam. Satte i alla fall fast alla fästen på solpanelen. Sedan kollade jag hur jag skulle koppla det elektriska. Det finns en del färdig dragna sladdar för solpanel i Rapidon men jag var lite osäker. Så jag körde hem och la ut lite frågor på nätet om installation i en Rapido.

Fick ganska snabbt många bra svar, så nu vet jag hur jag skall göra.

Till kvällen gjorde jag stekt kycklingfile i bearnaisesås med ris eller stekt vitkål. Jag och Britta undviker helst ris nu.2017-02-15 18.21.58

Detta inlägg publicerades i Hemma, Husbil. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s