Fredag 17 Februari

Började dagen med att åka till Läjet och installera färdigt solpanelen. Tog lite tid men till slut var det färdigt och den laddade även om det var mulet väder.2017-02-17 14.16.24

Hemma igen så fick jag tagit lite ärtsoppa för att sedan snabbt packa ihop träningskläder. Vid halv fem skulle ju vi vara hos Hagströms och hämta upp dem. Sedan körde vi bort till klubbstugan för att möta upp med de andra.

17:00 Vi satte kursen mot Örkelljunga och Örkelljunga Orienteringsklubbs klubbstuga där vi skulle övernatta. Väl där så klädde vi om och gjorde oss redo för det första träningspasset. Jag och Peter tänkte börja lugnt så vi valde varsin 3 km bana. Även Jenny och Ola valde den. Det gick riktigt bra förutom mellan 2:an och 3:an där vi drog riktigt snett. Men vi fick löst det med och sedan flöt det på bra.2017-02-17 19.43.53Träningsläger Örkelljunga Natt

Tillbaka i klubbstugan så duschade vi innan vi åt lite Korv stroganoff som Hagströms hade tillagat hemma innan avfärden. Var riktigt gott eftersom man var både hungrig och lite frusen efter nattpasset i skogen.

Därefter var det bara att gå och lägga sig.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Husbil, Orientering, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s