Lördag 11 Februari

Linnea väckte mig strax efter 8 och jag var helt borta. Visste inte var jag var någonstans eller vad klockan var. Jag hade lovat att köra henne till Laxbutiken där hon skulle provjobba. Körde iväg henne dit och sedan hem för att få i mig lite kaffe och koka torskrom.2017-02-11 10.03.14

Resten av dagen så tog vi det bara lugnt och gick några promenader med Chili.

Det här inlägget postades i Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s