Onsdag 7 December

06:30 Vaknar och äter frukost och dricker kaffe.

07:20 Vi kör i väg till skolan och sätter i ordning våra datorer och tar lite kaffe till.

08:00 Examen i Kommunikation (engelska) börjar. Vi skall läsa en accident report om en kollision mellan en containerbåt och en bogserbåt med släp. Sedan skall vi skriva en analys om händelsen och varför den skedde och hur de betedde sig. Detta skall vara på minst 1500 ord. Börjar med att läsa igenom hela texten på 7 sidor och sedan dela upp i tre stycken. Skriver det viktiga i de tre styckena först och hamnar då på 380 ord. Så då är det bara att försöka fylla ut och se till att det skrivs med korrekt engelska.

10:15 Ser att jag fått skrivit 1540 ord och tycker att det räcker. Så jag konvertera texten till pdf format och sänder den till läraren. Så är det bara att gå ut och vänta.

12:00 Examen avslutad och vi pratar lite med de andra. Sedan kör jag, John och Thomas bort till Jörgens spisehus. Beställer in varsitt stjerneskudd och varsin öl. Var väldigt god mat och det var verkligen färsk fisk och färska räkor.

När vi ätit upp så åkte vi till huset för att plugga mer. Vi fortsatte med Skibsoperation och timezone. Sedan gjorde vi lite om surfriding och broaching. Vilket är beräkning om båten hamnar i dålig stabilitet när man seglar med vågorna.

18:30 Vi ger upp för dagen och jag steker bacon och äggröra till kvällsmat.

Har precis varit ute och gått en runda och nu ska jag sova.

Det här inlägget postades i Skola, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s