Fredag 26 Augusti

Efter frukost så väntade jag bara på att kunna åka upp till Varberg för att prata om våra bud. Kom dit och fick pratat med en av säljarna som undrade vilken vi var mest intresserade av. Sa att det var ju Rapidon så vi börjar med den. Hon skulle ringa upp ägaren och höra om han godtog vårt bud. Körde hem igen och väntade.

Tog inte lång stund innan jag fick besked att budet var accepterat och hon undrade om vi ville komma och provköra och skriva kontrakt.

Så efter lunch så körde jag upp och tog med mig Ronny för att provköra. Han kan ju lite om dieselmotorer och bussar/lastbilar. Vi provkörde och var väldigt nöjda med den. Körde hem Ronny igen och sedan ut till Vincents för att skriva under kontrakt och betala handpenning. Så nu har jag skrivit under och bokat leverans till den 6 Oktober. Förvånad

2016-08-26 19.45.46

Det här inlägget postades i Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s