Fredag 12 Augusti

Efter frukost så åkte jag upp till Varberg för att hämta min mobil. På vägen hem så stannade jag hos mamma i Läjet och drack kaffe för att sedan låna släpkärran. Körde om förrådet och hämtade Elins 120 säng som Linnea vill ha. Körde hem den och hämtade Linneas säng och körde den till förrådet istället. Sedan upp till Läjet igen för att lämna kärran.

På vägen hem så körde jag om hamnen i Falkenberg för att hälsa på Bergen Star. Var ju ett tag sedan jag vikarierade ombord där. Men med dagens ISPS så är ju sjömän mer inlåsta än interner på ett fängelse.2016-08-12 13.36.16

När jag kommer hem så tar jag och Britta en tur upp till matmarknaden för att handla lite ost till kvällen. Jag tar även och köper mig en Paella.2016-08-12 14.26.11

Hem och sätta sig för att äta och se på lite OS. Har en liten tjej jämte mig som vill bli kliad. Ler2016-08-12 15.21.42

Det här inlägget postades i Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s