Tisdag 9 Augusti

00:20 Framme i Skagen och går direkt till lägenheten och lägger mig.

07:20 Vaknar och ligger en stund och drar mig, affären öppnar inte innan 8. Så därefter går jag bort till affären och handlar frukost. Äter lite och går sedan till skolan. Tydligen är det bara jag som gör examen idag så jag blir helt ensam i klassrummet med en inspektör. Får 2 timmar på mig att göra klart CRM provet vilket i stort sett är psykologi. Men efter 1,5 timma har jag svarat på allt så gott jag kan och lämnar in uppgiften.

Går en sväng om hamnen på vägen hem och ser gamla Stjärnvik på slipen.IMG_3503[1]IMG_3504[1]IMG_3505[1]

Sätter mig och pluggar lite inför morgondagens Sikkerhedsledelse prov, sedan går jag en runda innan jag tar en pizza till middag.IMG_3506[1]IMG_3507[1]

Tillbaka till lägenheten och plugga mer. Till kvällen så tog jag en promenad igen. 


Sedan gick jag till Jensens Bøfhus och åt.

Nu ska jag sova och hoppas allt sitter kvar i huvudet imorgon. 

Det här inlägget postades i Skola. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s