Fredag 29 Juli

07:20 Vaknar och ser att varvsfolket redan är på däcket och skruvar på traversen. Det fortsätter i flera timmar och till slut kan vi konstatera att det verkar som att axeln har gått av på hydraulmotorn. De tar på land den och jag ringer och meddelar rederiet.

Efter middag så åker kocken och provianterar och jag vilar en stund innan jag ger mig ut för att springa lite. Joggar ut mot Gomalandet och sedan springer jag intervaller där.2016-07-29 16.47.292016-07-29 17.14.45 Kör 6x1min intervaller och dessa i 3 block med 3 min vila mellan blocken. Blir totalt 18 minuters löpning och därtill uppvärmning och sedan nerjogg.

Nu tar vi det lugnt och i morgon bitti ger vi oss av mot Mo i Rana.

Det här inlägget postades i Arbete, Bulk Carrier, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s