Måndag 25 Juli

07:20 Vaknar och går upp för att få kaffe och lite frukost. Sedan väntar jag på att reparatören från Vegsund skall komma. 

Men när jag ringer dem så får jag besked att de inte kan få fram en reparatör idag. Så nu får jag ringa runt och se om jag kan få tag i någon annan. Efter ett par timmar så lyckas jag hitta en man från Wärtsilä. Så han kommer ner och ser om han kan hitta felet.

Ganska snart hittar han felet och kan därefter finjustera regulatorn.

15:00-15:55 Ut och provköra i fjorden för att se om allt fungerar. Det fungerar perfekt och vi kan släppa iland reparatören. Sedan ringer jag rederiet och mäklaren och meddelar att vi är klara. Men det finns inga laster just nu så vi ligger kvar här i Ålesund. 

Det här inlägget postades i Arbete, Bulk Carrier, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s