Söndag 21 Juni

Jag vaknade vid halv sju tiden och gick ut en sväng för att se om det nappade något i älven idag. Men det blev ingen fisk idag heller. Gick in och satte mig för att läsa lite medan de andra sov. Vid 8 så väckte jag dem och satte på kaffe. Sedan packade vi ut i bilen och städade ur stugan innan vi gav oss iväg. Efter en liten stund så stannade vi och åt frukost vid en rastplats.2015-06-21 08.43.51

Därefter så fortsatte vi ner mot Hönefoss och vidare genom Oslo. Färden gick bra ända in till Sverige där vi fick höra på radion att det var trafikolycka vid Munkedal. Så vi stannade vid Tanumshede och åt lunch innan vi fortsatte. Det var mycket köer hela vägen ända förbi Göteborg pga ett flertal olyckor.

16:30 Äntligen hemma och vi tömde bilen på vår packning och satte oss för att vila lite. Sedan grillade jag lite kycklingfile och Linnea gjorde potatis, Sparris och Jordärtskockor. Åt detta medan vi såg på fotbollsmatchen mellan Sverige-England.

Det här inlägget postades i Hemma, Resa, Underhållning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s