Fredag 29 Maj

Vaknar och går ner för att äta frukost och dricka kaffe. Åker sedan och hämtar husvagnen för att tömma den på utemöbler innan besiktningen. Men nu flyger en av takluckorna av. Hade ju tänkt att beställa 2 nya takluckor eftersom de var så dåliga, men nu måste jag göra det med en gång.

Men husvagnen klarar besiktningen och gasolkontrollen utan anmärkning. Kör tillbaka och ställer husvagnen på vår plats innan jag skyndar mig hem.

På vägen hem så ringer Britta och undrar var jag är eftersom vi skall vara på banken klockan 10. Men precis då svänger jag in på parkeringen och vi går upp till banken.

Har ett möte med banken angående placering av pengarna efter husförsäljningen. Sedan hem och göra en omelett till lunch.

Efter lunch så åker jag iväg till Campea  för att beställa nya takluckor. Men jag har sådan tur att de har 2 stycken hemma i lager. Så jag köper dem och åker sedan och handlar lite på ICA. Hinner precis göra lite kaffe innan Britta kommer hem.

Efter kaffet så åker jag iväg och installerar de nya takluckorna i husvagnen. Det blir väldigt ljust och fint inne i husvagnen nu.

Sedan hem och byta om till träningskläder. Springer en 6 km runda längs Ätran och sedan hem för att duscha. Nu har vi ätit lite Tacos och tagit varsin öl. Ler

Nu så blir det mojito 

  

Det här inlägget postades i Hemma, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s