Torsdag 30 Oktober

Började dagen med att åka upp till Mio i Varberg för att byta hyllan jag köpte igår. Den var ju sönder när jag skulle sätta ihop den. Passade även på att hämta ut lite Euro på Forex åt Britta.

Till kvällen så åkte jag, Linnea och Oscar ner till Getinge för att springa OK Lindenas Halloween OL. Jag valde den längsta banan och började lite lugnt. Det fanns många spöken ute längs banan och när jag hade tagit 12:e kontrollen och tog stigen västerut. Kom till kanten av en tomt och skulle precis vända upp igen när en kille ropade. Jag vände och trodde det var någon nybörjare som inte hittade. Men jag blev utskälld för att jag springer i mannens trädgård. Ler  Jag säger att jag inte varit inne i hans trädgård utan var på väg att vända när han ropade. Men så var han ju inte helt nykter heller luktade det som.

Fortsatte och sprang in på 41 minuter och hade tillryggalagt 6,1 km.

Lindena Nattol

När jag kom i mål så hade både Oscar och Linnea kommit i mål. Så vi hoppade in i bilen och åkte hem för att äta hemmagjorda laxburgare.

Det här inlägget postades i Hemma, Orientering, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s