Lördag 12 Juli Varbergsloppet

Jag och Oscar tog det lugnt på förmiddagen och åkte sedan upp till Varberg och anmälde oss till Varbergsloppet. Oscar ställde upp i Klirrevarvet 2,6 km. Han var inte så jättetaggad och ställde sig längst bak i startledet och ville inte värma upp. Han tyckte det räckte med värmen i solen. När starten gick så tog han det lugnt i början och passerade oss ganska oberörd.

2014-07-12 14.34.52

Andra varvet hade han nog ökat farten lite och kom i mål på 6:e plats på tiden 11:10. Så han hade sprungit i 4:16 tempo vilket är väldigt bra.2014-07-12 14.40.34

Nu så blev det lite väntan innan jag skulle springa. Jag stod i andra startledet och fick starta 16:02. Var ju ganska många före mig så det blev en lugn start för mig med. Tyckte det gick ganska enkelt trots värmen. När vi sedan passerat Sörse så bar det ju av utför och då ökade jag på farten och passerade ganska många på vägen utför. Jag stannade på alla 4 vätske stationerna pga värmen. När jag sedan kom ut på strandpromenaden och passerade 8 km markeringen så såg jag på klockan att jag nog kunde slå min gamla tid på 47:59. Så jag ökade sakta farten och när jag närmade mig simstadion så tryckte jag på allt jag hade. Sprang i mål på tiden 47:44 och slog min gamla tid med 15 sekunder.10431523_4456857076542_2071117050062073754_nVarbergsloppet

Hem och duscha och starta upp grillen. Vi skulle få besök av mamma och Janne. Jag hade varit på Thuressons och köpt ryggbiff, Lammfärsburgare och marinerat bacon sedan hade jag 2 bita med Valbiff. Efter maten så gick vi ner på kajen och tog varsin öl och lyssnade på lite musik. Var en riktigt fin kväll och vi gick hem för att se på fotbollsmatchen mellan Brasilien-Holland.2014-07-12 22.07.32

Detta inlägg publicerades i Hemma, Löpartävling, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s