Lördag 29 Mars

Vi åkte in till Team Sportia i Falkenberg så att Oscar kunde beställa nya fotbollskläder med LGM klubbmärke. Sedan åkte vi en liten sväng om Läjet och hälsa på farmor som har opererat höften. Därefter fortsatte vi mot Sisjön i Göteborg för ett besök på XXL och Stadium och titta på skor. Blev lunch på kinarestaurang där innan vi åkte vidare till Hotell Park Avenue för att checka in. Vi hade bokat en Junior Svit för kvällen och ställde in våra väskor innan vi fortsatte ut på Avenyn. Det var ju solsken och kanonväder +15 grader. Mängder med folk ute på Avenyn så det var inte lätt att få någon plats i solen. Vi hamnade till slut på O’Learys med lite öl och popcorn samt Tysk liga fotboll på skärmarna.

IMG_4015[1]10167968_4098154949213_1930507949_n

Vi gick sedan tillbaka till Hotellet för att duscha och vila lite innan kvällens restaurangbesök.

Jag hade bokat bord på Farellis där vi åt god grillad mat och en jättedessert.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s