Xbox problem

Blir vansinnig på Microsoft och deras totalt värdelösa support och hjälp. Sonen råkade ut för en repa på sitt Fifa 14 spel och jag trodde honom inte när han sade att han inte orsakat repan själv.

images

Så han fick ta sina egna pengar och köpa ett nytt spel på Gekås. Väl hemma igen så gick det bara att spela 2 gånger innan skivan var repad igen. Xboxen ligger på en solid murad stenbänk ca 2 meter från soffan och kan omöjligt ha blivit flyttad eller stött när han spelade.

Men enlig Microsoft support så är det inget fel på boxen. Men de kan inte svara på varför 2 skivor har repats på under 2 veckor. Man vet ju inte om man vågar spela andra spel på boxen. varje spel kostar ju minst 3-400 kronor.

De tyckte att det var skivan som det var fel på och att jag skulle ta kontakt med EA sports och be dem byta ut skivan. Vid kontakt med EA sports så meddelar de att det är inte skivan det är fel på utan boxen.

Så nu vill ingen ersätta spelen och enligt Microsoft är det inget fel på boxen så den behöver inte repareras. Men när jag pratar med kundtjänst på Gekås och försöker få dem att byta ut skivan så säger han att det är bara Xbox konsolen som repar skivor och att det är ett vanligt problem. När jag sedan söker runt på nätet så finns det hur mycket berättelser som helst om Xbox som repar skivor.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Ukategorisert och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s