Tisdag 28 Januari

Första jag fick göra när jag vaknade var att sätta på kaffet och sedan gå ut för att skotta garageinfarten och hämta tidningen. Sedan var det lugnt en stund innan jag åkte iväg för att handla lite. Väl hemma igen så kokade jag torskrom och gjorde lite pannkakor till lunch.

20140128-211926.jpg

Till kvällen så åkte jag in till Fajansskolan för att vara med på intervallträningen. Vi joggade 1,5 km innan vi började med intervallerna. Idag var det 10×2 minuter med 1 min vila mellan. Avslutade sedan med nerjogg 1,5 km innan jag körde hem. Duschade och åt sedan smörgås med kokt torskrom Ler med tungan ute

Det här inlägget postades i Hemma, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s