Julafton 2013

07:00 Vaknar och går upp för att ta lite kaffe och ordna frukost. Blir några rostade mackor och 2 naturella youghurtar.

IMG_3637

Efter detta så gav jag mig ut på en liten joggingtur. Solen sken men det blåste lite.

IMG_3638IMG_3639IMG_3640

Efter fortet så gav jag mig av uppåt mot toppen. Blev lite fel på ett ställe och jag var tvungen att springa genom en tunnel på ca 500 meter och sedan gena genom terrängen. Det där med att gena i terrängen här i Spanien är inte att rekommendera. Var massa törnebuskar som rev mig på armar och ben. Men det var en fin tur även om jag inte var högst uppe på toppen.IMG_3641IMG_3642Cartagena

Tillbaka på båten så duschade jag innan vi åt lite julgröt till lunch. Sedan kom det in en båt från Beirut i Libanon med ett välkänt namn. Ler  Den fraktar levande boskap här i medelhavet. Så det lär nog lukta en hel del ombord.

IMG_3643

Nu sitter jag i min hytt och spelar Candy crush i väntan på pinnekjött.

Det här inlägget postades i Arbete, Scan Viking, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s