Torsdag 28 Februari

När alla åkt till skola och jobb så tog jag cykeln och gav mig ut på ett träningspass. Det blev 30 km på 70 minuter. Tyckte det gick bra första 12 men sedan blev det tungt när jag fick lite motvind. Var även väldigt kallt i dimman.
Väl hemma igen så lagade jag en kycklingwok till lunch när Britta och Linnea kom hem. Sedan var det bara att bänka sig vid tv’n och se damernas skidstafett.
På kvällen så tog jag med mig Oscar in till klubbstugan eftersom han skulle skugga 2 nya killar på en nattorientering. Det gick bra för dem och Britta kom sedan in för att hämta honom. Jag var tvungen att stanna kvar eftersom jag var stugvärd.
Vi hade även en kurs i banläggnings programmet.
Så vid halv tio var jag hemma och det blev sängen med en gång.

Det här inlägget postades i Hemma, Träning, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s