Torsdag 21 Februari

Vaknade efter en härlig natts sömn. Trots att Britta väckte mig inatt och bad mig stänga av larmet på min klocka. Hade glömt stänga av det så klockan 01:40 så ringde den som vanligt, fast nu vaknade jag inte. 🙂
Fick druckit lite gott svenskt kaffe innan jag och Elin åkte till stan för att handla.
På eftermiddagen så bakade jag lite bröd. Sedan åkte jag och Elin in till klubbstugan för att hjälpa henne med att rita banor för en orienterings tävling.
Vid sextiden så kom de andra in till stugan för att träna.
Elin och Oscar sprang iväg tillsammans och Britta sprang ned Linnea och Anna.
Jag sprang med Claes och Karl-Uno. Vi sprang bort till golfbanan i Skrea och joggade runt där. Det blev 8 km på 51 minuter. Blev lite tungt mot slutet eftersom jag kände av gårdagens träning i mina lår.
Sedan var det bara att duscha och åka hem.

Det här inlägget postades i Hemma, Träning, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s